Mika Peltonen

[Etusivu] [Historia] [Diskografia] [Musiikkia] [Keikat]

Tervetuloa Mika Peltosen kotisivuille!

Vuosien varrella olen kitaroineni kiertänyt laivoja, pubeja, klubeja, ravintoloita, terasseja ja lukuisia erilaisia juhlatilaisuuksia. Ohjelmisto pitää sisällään oman tuotannon lisäksi rockin ja popin klassikoita.

Keikalla otsarypyt voi oikaista ja rentoutuminen hyvän musiikin ja letkeän meiningin parissa on sallittua - jollei jopa suotavaa. Plakkarissa sijoituksia erinäisissä sävellys- ja sanoituskilpailuissa, finaalipaikoista 1. sijaan.

Mikäli siis haet esiintyjää, soittajaa, laulajaa, artistia tai trubaduuria (tai mitä hyvänsä yhdistelmää edellämainituista) juhliisi, olet tullut oikealle sivulle. Pubi-iltojen lisäksi hoituvat yritysten tilaisuudet ja tapahtumat, juhlat, pikkujoulut, syntymäpäivät, polttarit, harjannostajaiset, saunaillat, jne. Keikkatilaukset sähköpostitse: mika.peltonen@disconova.com

Hyvin hukatut vuodet (2019)

Hyvin hukatut vuodet -levy näki päivänvalon alkuvuodesta 2019.

Uuden levyn julkaisun myötä artistinimi päivittyy, Mika Peltonen on nyt Peltone!

Levyltä löytyvät mm. radioaalloilta tutut "mut muotoiltiin niin" ja "tuulet muuttaa suuntaa". Fyysistä levyä myy levykauppa Äx ja levy on kuunneltavissa suoratoistopalveluissa ympäri maapallon.

Lupa kimaltaa (2015)

Pitkäsoitto "Lupa kimaltaa" julkaistiin 28.2.2015. Ensimmäinen singlelohkaisu levyltä, "Rautavaarat" lähti radioille 2015 alkuvuodesta ja levyltä niinikään löytyvä Ootsä se vai et? nousi viikolla 10/2015 Radio Suomen kolmanneksi soitetuimmaksi kappaleeksi. Uutta levyä voi tilata suoraan minulta, hinta 15.95€ (sis. toimituskulut).

Myös "Tähän asti tiesin" -pitkäsoittoa on edelleen saatavana, hinta 10€ hintaan (sis. toimituskulut). "Tähän asti tiesin" ja "Lupa kimaltaa" yhteensä 22€ (sis. toimituskulut).

Levyä voit tilata sähköpostitse, lähetä osoitetietosi osoitteeseen: mika.peltonen@disconova.com (tilisiirto tulee kuoressa mukana)

Nähdään keikoilla!| Bändin kotisivut: PelTone | Studion kotisivut: Äänimaailma 71 |Tilaa Mika keikalle: mika.peltonen@disconova.com